mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás 1972-óta

Cégünkről

Cégfilozófia:

Cégünk a karambolos és karosszériasérült gépkocsik szakszerű helyreállítására specializálódott családi vállalkozás, mely 1972-óta megszakítás nélkül látja el feladatát!
 
Nem feltétlen a legnagyobb, hanem minél elégedettebb Ügyfélkört szeretnénk magunk mellett tudni, olyanokat, akik tisztában vannak azzal, hogy szükség esetén feltétlenül számíthatnak ránk minden területen, mely szolgáltatásaink körét jellemzi. Nincsenek extraprofitra törekvő folyamatos növekedési ambícióink. Ügyfeleink meglehetős hányada visszajáró Vendég nálunk, megnyugtató annak tudata számunkra, hogy többen már évtizedek óta hűen kitartanak mellettünk. Ezért nem vállaljuk el példának okáért - a ma már szakmai berkekben elterjedt divatos megoldásként - komplett céges autóflották soron kívüli javítását (ez a soronkívüliség ugyanis szinte kivétel nélkül ezen flottás javítási szerződések alapvető pontja), hiszen sokkal többre tartjuk "az utca emberének" megbecsülését annál, mint sem hogy efféle hátránynak kitegyük őket, pláne a hosszabb ideje hozzánk lojális Megrendelőinket...

Alapadatok:

Cég neve:
Cím:
Alapítás éve:
Alapító:
Cégvezető:
Adószám:
Cégjegyzékszám:
Cégtulajdon:
Minőségbiztosítás:
Megszerzésének éve:
Műhely mérete:
Javított járművek száma:
Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.
1196 Budapest, Batthyány u. 126.
1972
Balatoni Mihály (1938 - 2019)
Balatoni Győző
10723537-2-43
01-09-164565
100%-ban magyar tulajdonú cég
ISO9001
2002
6 fedett és egy nyitott javítóállás
több mint 12.000 db
 
 
 
 

Alapadatok:

Cég neve:  Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft. 
Cím: 1196 Budapest, Batthyány u. 126.
Alapítás éve:
1972
Alapító: Balatoni Mihály (1938 - 2019)
Cégvezető: Balatoni Győző
Adószám: 10723537-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-164565
Cégtulajdon: 100%-ban magyar tulajdonú cég
Minőségbiztosítás: ISO9001
Megszerzésének éve: 2002
Műhely mérete: 6 fedett és egy nyitott javítóállás
Javított járművek száma: több mint 12.000 db

Cégtörténet

A vállalkozás kezdetben alapítójának, az 1974-es Rallye Bajnokság abszolút első helyén (Skodával) végzett Balatoni Mihálynak, a verseny szintű támogatására rendezkedett be, és tizennégy Magyar Bajnoki címhez segítette hozzá tulajdonosát.
A kezdeti márkaspecifikusság – amely a Skodával való versenyzésből, és az akkor elérhetőbb szűkebb választékból adódott – idővel természetesen kibővült, így már több mint két évtizede, márka-független karosszéria szakszervizként látjuk el mindennapi feladatainkat.

Archív - Fotók, újságcikkek

1971

Autó-Motor - Hegyiverseny Visegrádon

A Volán versenyzője, Balatoni Mihály sikerre vitte klubja Rallye Skodáját...

Teljes cikk...

Népsport 1971 - 1

Népsport 1971 - 2

1971

1972

Bemutatjuk: BALATONI MIHÁLYT

A mikor 1953-ban elszerződött autószerelő iparitanulónak, az atlétika, pontosabban a hoszszútávfutás vonzotta, és ki is elégí­tette sportolási igényét...

Teljes cikk...

1975

autó-motor

A hazai autósélet lendületére jellemző ez az újabb szolgáltatás, amiről Sándor István gépészmérnökkel — vagy ha úgy tetszik, autóversenyzővel (a sokszoros bajnok Balatoni Mihály navigátorával) — beszélgetünk.

Teljes cikk...


Népsport 1975 - 01

 
 
 
 Több mint 4 évtizedes fennállás záloga többek közt, hogy tapasztalataink alapján éppen úgy nem szeretnénk a piac legolcsóbb és ugyanennyire a legdrágább szereplői közt sem feltűnni, hanem kizárólag a legjobb ár/érték arány megtalálása célunk, mindezt közvetlen, családias légkörben nyújtva. Ezért például csak minőségi alkatrészekkel és segédanyagokkal végezzük munkáinkat, a legolcsóbb, illetve az általunk elvárt minőségi szintet el nem érő alkatrészt még kérésre sem szerzünk, vagy építünk be. (Ez természetesen nem zárja ki a hibátlan bontott, vagy az ellenőrzötten jó minőségű, után gyártott tételeket, amennyiben erre igény mutatkozik) 

Munkatársaink kiválasztásánál egyaránt fontos szempont a szakma tisztelete, szeretete, ismerete.
 

Skoda Octavia VRS

 

 
Hazánkban tevékenykedő Biztosító Társaságokat mind partnereinknek tekintjük, velük mindennapi munkakapcsolatban állunk. A vállalkozás célja, hogy folyamatos fejlesztéssel, állandó szakmai továbbképzéssel, napra készen, a korszerű technológiák átvételével és alkalmazásával, megbízható szakemberekkel legyen képes megfogalmazott szakmai és ügyfélkezelési elvárásainak megfelelni, a kapcsolódó teljes körű biztosítási ügyintézést is magára vállalva!

Nálunk Ügyfeleink bármikor megtekinthetik szeretett gépjárművük javításának éppen aktuális állapotát, sőt, ehhez még ide sem kell fáradniuk feltétlenül, amennyiben kérik, fotókkal tájékoztatjuk Őket, melyet e-mailben elküldünk...
 

VW Passat

 

Ferrari F430

 
   

Retro Skoda

 
  

FIAT 500

 
 

Audi A8

 
 

Ritkább típusok a múltból

 

Specialitások

  • Casco önrész részleges, vagy teljes átvállalása.
  • Teljeskörű biztosítási ügyintézés, a műhelyünkben történő - megbontással egybekötött - kárfelvételtől, pótszemlétől a gépjármű komplett helyreállításáig.
  • A kapcsolódó komplett adminisztráció kezelése, a kárügy folyamatának menedzselése.
  • A hitelintézeti engedményező nyilatkozatot is Cégünk szerzi be Ön helyett, az Ön meghatalmazásával, amennyiben erre szükség van.
  • Vitás ügyek kapcsán ügyvédi partnerirodánk révén jogi segítségnyújtásra is van lehetőség.
  • 24 órás autómentés partneri szolgáltatás.
  • Hétvégeken és ünnepnapokon is elérhető telefonügyelet.
  • Légkondicionált Ügyfélváró, WiFi hotspot szolgáltatás
  • Bő negyven éves szakmai tapasztalat
  • Két generációs családi vállalkozás

Munkánkra teljes körű jótállást vállalunk, a törvényi szabályozás 6 hónapos kötelezettségén túlmenően megduplázva annak időtartamát! Aki dolgozik, néha követhet el hibákat is, ez természetes. Mi viszont akkor alszunk nyugodtam, ha biztosan tudjuk, hogy szolgáltatásunk minősége egyensúlyban van az érte kifizetett ellenértékkel.

Ezért merjük ajánlani magunkat minden, a működési profilunkat érintő esetben, jöjjön, tegyen egy próbát velünk, hogy Ön is megtapasztalhassa mindezt!

© 2015 - 2021 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.