mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás

Kérdése jogos – Mennyire kockázatos velünk „üzletelni”?

Velünk nyugodtan kapcsolatba léphet! Ezt nem mi állítjuk. A Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását és megbízhatóságát. Mit is jelent ez pontosan? Mi alapján minősítenek minket megbízható cégnek, és ez vajon tényleg így is van?

Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények, a figyelmetlenség, a világ nyomorúsága…. okokból akad bőven.
Egy baleset kellős közepén számos tényezőt okolhatunk az összetört autónk látványáért. Az amúgy is feszült percek érzelmi hatásai, a következő hónapok eseményeinek rajzolata a gondolatunkban bizony kemény stresszhelyzetbe hoz minket.

Lehet ennél még rosszabb?

Sajnos igen. A szakszerűtlenül kivitelezett autójavítás, a hosszú átfutási idővel járó kárrendezés, a biztosítási ügyintézés elmérgesedése hónapokra megbélyegezheti a mindennapjainkat. És a rémálom végeztével az alábbi végeredményre juthatunk: „átvertek minket”. A „segítség” – így utólag - közel sem volt segítség.


Ön is hasonlótól fél?

Ma már semmi sem biztos. Akár ingatlant vásárolunk, vagy használt autót veszünk; akár hitelt veszünk fel, esetleg bankot választunk; mindig felvetődik a kérdés: „Vajon mennyire bízhatok meg a szolgáltató cégben? Az eladóban? Vajon milyen múlttal rendelkezik, és van-e jövője? Vagy holnap magamra maradok egy folyamat kellős közepén?”

Éppen ezért fontos a számunkra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el Önnel szemben. Hogy ne csak most, de a jövőben is bármikor számíthasson ránk a bajban!
A szándék szép dolog, és állítani is bárki bármit állíthat magáról, de vajon ténylegesen így is teszünk-e? Kérdése teljesen jogos.

 

Vajon kockázatos-e velünk „üzletelni”?- teszi fel a kérdést magában.

Hadd nyugtassuk meg! A Bisnode objektív cégminősítése révén a legjobbak között szerepelünk. A minősítés 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, valamint több száz változót figyelembe vevő Bisnode minősítési rendszeren alapul.


Megbízhatósági tanúsítvány - Bisnode- ez mit jelent?

A Bisnode cégminősítése a cégek megbízhatóságát ellenőrzi, így előre tudja jelezni a bedőléseket; meg tudja állapítani a hitellimitet, ezáltal elkerülhetőek a nem-, és késve fizetési veszteségek.

AAA, AA vagy A minősítést adó Bisnode tanúsítvány megléte a megbízhatóságról ad bizonyítványt.  
Ilyet bárki szerezhet, nem jelent ez semmit?
Bisnode tanúsítvány megszerzése korántsem olyan könnyű, mint gondolná. Magyarországon jelenleg csupán a cégek 9,82 %-a jogosult rá.


Miért jó ez Önnek?

A Bisnode AAA, AA és A minősítésű tanúsítvánnyal rendelkező  vállalatokkal, cégekkel alacsony kockázat mellett köthet üzletet, és hosszú távon is számíthat rájuk.
A Bisnode olyan forrásokat vesz alapul, mint a cégbíróság bejegyzéseit, a NAV adatait, különböző pénzügyi információkat (pl.: mérlegadatok), a cég demográfiai adatait (életkor, tevékenység, tulajdonosok) stb.

A fizetési tapasztalatokat számításba véve megállapítja, hogy az adott cég határidőn belül vagy késéssel egyenlíti ki a számláit?  Mennyire stabil pénzügyileg? Mennyire jó a fizetőképessége, nem indítottak-e ellene csődeljárást?

 

Mi Bisnode „A” – tanúsítvánnyal rendelkezünk

A Bisnode A tanúsítványra csupán a cégek 7,44 %-a jogosult a magyar piacon. Mi ebben a bő 7 %-ban vagyunk benne. Megfeleltünk a szigorú követelményeknek.

Mennyire számíthat ránk?

A 43 éves cégünk meglehetős szakmai múlttal; kiépült és bejáratott beszerzési forrásokkal; biztosítói kapcsolatokkal; kipróbált szakemberekkel már 35. éve azonos telephelyen tevékenykedik. Második generációs családi vállalkozásként több mint 11.000 db megjavított gépkocsi fémjelzi tevékenységeinket.
Négy évtized távlatában egyetlen elmérgesedett, vagy elmélyült probléma nélkül sikerült véghezvinnünk munkáinkat.

„Ügyféltáborunkat” a 17 évestől, az akár a 107 éves korig egészen különböző életkorú személyek alkotják. Eddigi legidősebb ügyfelünk bő 30 éve választ minket szükség esetén, tavaly múlt 98 éves, azonban 4-5 éve még mindig vezetett.

 

Mit nyújtunk Önnek?

Gondtalan, áttekinthető autójavíttatást a lehető legrövidebb átfutással, szakszerűen. Ön addig foglalkozhat mindennapi teendőivel. Mi pedig rövid időn belül biztosítjuk Önnek a javított kényelmi vagy munkaeszközét.
A kárrendezés folyamatában egyedül a kárbejelentés az Ön dolga, onnantól már csak a kulcsrakész átadásra kell várnia. Nincsenek kapcsolódó intézni valók: a biztosítási ügyintézés, a kárfelvétel, hitelintézeti hozzájárulások beszerzése (amennyiben nincsen elmaradás a részletek befizetésével), általunk valósul meg.


Nyitva tartási időn túli telefonügyelet (07.00-21.00-ig), hétvégeken és ünnepnapokon is!
Csak Magyarország elit cégei birtokolhatják az AAA, AA és A tanúsítványt. Ez alapján biztosan állíthatjuk, hogy a jövőben is stabil szereplője leszünk a piacnak.


Ez tény. Mi nem magunkat fényezzük, maximum az Ön autóját!

Megjelent: 2337 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. július 20., hétfő 14:52
Érdekességek
 
© 2015 - 2022 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.