mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás

Elkerülték a balesetek? Mégis - az idő vasfoga az Ön autóját sem kíméli! Mikor van itt az ideje, hogy felkeresse a karosszéria műhelyt?

A legtöbben, akik rendszeresen, napi szinten használjuk autónkat, egy idő után szembesülünk azzal, hogy a karosszéria néhány év alatt óriási változáson megy át. Nem kell ehhez közúti baleset. Apróbb karcolásokkal, kis lepattanásokkal kezdődik.

Van, akinek a kapu szűkebb a kelleténél, és így néha az autó oldala kicsit odadörzsölődik - talán észre sem vesszük. Vagy ha mégis, akkor sem látunk semmilyen változást a fényezésen.

Ha az utcán parkolunk, sokkal inkább kitesszük járművünket a különféle rongálódásoknak, mintha fűtött garázsba állnánk be minden este. Elég csak egy szűkebb járdán mellettünk eltolt babakocsi, vagy egy figyelmetlen biciklis, esetleg egy viharosabb szélben a motorháztetőre pottyant faág, hogy kisebb lepattanások, horpadások keletkezzenek a karosszérián. Ezek, nem is túl sok idő múltán, beindítják a rozsdásodás gyűlölt folyamatát.

Emellett a kárpát-medencei változékony időjárás sem kíméli az autót. A korrózió főleg a sárvédőket és a küszöböket szereti hamar megtámadni, de ha nem orvosoljuk gyorsan a problémát, akkor a rozsdásodás nagyobb felületre is kiterjedhet. Érdemes itt is, mint egy rossz fog esetében, időben orvosolni a bajt.

Ha elhanyagoljuk a problémát, nagyon hamar azt vehetjük észre, hogy erősen rozsdásodik autónk karosszériája. Ilyenkor sokan megijednek, kapkodni kezdenek. Vannak, akik internetes fórumokon próbálják kinyomozni, hogyan is lehetne minél kisebb kiadással, otthoni „barkácsolással” eltűntetni a nyomokat. Mások legyintenek a látványra, és azzal magyarázzák, hogy mindegy, hiszen a kocsi már benne van a korban.

Ha fontos Önnek az autója, forduljon a profikhoz, és keresse fel műhelyünket!

Miért válasszon minket?

Professzionális, rutinos, alapos és gyors csapat vagyunk – mi (majdnem) mindent tudunk a karosszériáról!

Folyamatosan megújuló, modern szerszám-és eszközpark áll rendelkezésünkre.

Javítás közben nem éri újabb kár autóját. Tűz-és szikraálló takarókkal védjük a kényes részeket hegesztés közben.

Az alkatrészek fényezése és szárítása speciális kamrában zajlik.

A befejező összeállítást türelemmel és alapossággal végezzük, hogy a végeredmény lenyűgözze Önt!

 

Megjelent: 1181 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. október 06., csütörtök 15:12
Érdekességek
 
© 2015 - 2022 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.