Karosszéria-műhelyünk meglepő döntései – így biztosítjuk az Ön elégedettségét


 


Ön dönti el, hogy egy baleset után a baleseti kárügyintézést, a karambolos autó javítását hol intézi el.
Döntése következménye lehet sokkal körülményesebb ügyintézést garantáló szituáció, de lehet meglepően könnyű is.


Amikor a kárbejelentésen kívül nincsenek kapcsolódó intéznivalói. És elfelejtheti a körülményes biztosítási ügyintézést!


 


Akkor jár a legjobban, ha olyan helyre kerül, ahol nem csak kizárólag megélhetésből, hanem elsősorban hivatásból végzik a gépjárművek javítását.


A bő 40 év alatt bőséges tapasztalatra tettünk szert szakmánk terén. Megélhetési forrásunk részben, de hivatásunk is egyben! Több mint 11. 000 db megjavított gépjármű áll a hátunk mögött. Műhelyünk alapító tagja, a márkához máig hű „nagyöreg skodás”, Balatoni Mihály - az egykori raliversenyző – 14-szeres Magyar Bajnoki címmel büszkélkedhet.


 


Önben is felmerül, hogy ilyen szakmai múlttal és tapasztalattal már biztosan „kinőttünk” az ügyfélközpontú elvek betartásából és kizárólag a profit növelésére törekszünk?


A vevői megelégedettség, a családias légkör, a rugalmasság nálunk nem közhelyes állítás.
Mindig törekedtünk arra, hogy a hozzánk rendszeresen visszajáró ügyfelek kéréseit kiemelten kezeljük. Nincsenek befektetői partnereink - akik elvárásainak meg kéne felelnünk – továbbá vállalkozásunkat nem hitelekből finanszírozzuk, hanem saját erőből.


A bő 40 év alatt nem volt egyetlen elmérgesedett ügyintézésünk sem. Rendelkezésre állunk akár 30-40 éven át. Minden korosztálynak.


Üzletmenetünk működőképessége 2008-as gazdasági világválság idején sem változott igazán. Átszervezésekkel, folyamatos befektetésekkel és fejlesztésekkel kiküszöböltük a drasztikus visszaeséseket. És azt, hogy rákényszerüljünk az ügyfeleink érdekeinek a figyelmen kívül hagyására.


De mi a bizonyíték mindenre?


 


Másokkal ellentétben mi nem törekszünk hatalmas ügyfélkörre


Sok helyen az extra profitra történő folyamatos növekedési ambíciónak „hála”, idővel elkopnak az ügyfélközpontú elvek. És személytelen, futószalagon kivitelezett projektek, ügyek és esetek lesznek belőle.


Mi éppen ezért nem feltétlen a legnagyobb ügyfélkörre törekszünk. 
Hanem arra, hogy minél elégedettebb ügyfeleket tudhassunk magunk mellett. Megrendelőink éppen ezért tisztában vannak azzal, hogy szükség esetén feltétlenül számíthatnak ránk.


Ezért választ minket egy 17 és egy 97 éves is


Ügyfélkörünk a friss jogsival rendelkezőktől, a 40-50 éve vezető személyekig számos korosztályból kerül ki. A 17 évestől, az akár 97 éves korig egészen különböző életkorú ügyfelek választják szolgáltatásainkat.


Ki volt eddig a legidősebb ügyfelünk? A 2015-ben a 100. életévébe lépő, híres órásmester és volt Kontakta vezető-mérnök, Csúry Laci bácsi.


 


Lojális megrendelőink érdekében ezért nem vállalunk el akármit


A komplett céges autóflották soron kívüli javítása ma már elterjedt megoldás az „autós piacon”. A soronkívüliség pedig olyan előny a részükre, mely nálunk a visszatérő és állandó ügyfélkörünk, illetve az „utca emberének” hátrányát is jelentené egyben.


Ezért nem kötünk flottás javítási szerződéseket. Akkor sem, ha ezzel pillanatnyilag nagyobb anyagi előnytől esünk el látszólag.


 


És még kérésre sem szerzünk be „olcsó alkatrészeket”


A legjobb ár-érték arány megtalálása a feladatunk. Sem a legolcsóbb, sem a legdrágább műhely címének elnyerése nem célunk. Kizárólag minőségi alkatrészekkel és segédanyagokkal dolgozunk.


A hibátlan bontott, vagy jó minőségű után gyártott elemek kivételével, “a legolcsóbb” minőségű alkatrészeket még kérésre sem szerezzük és építjük be.


 


Kíváncsi az ügy menetére? Nekünk ez természetes.


Nálunk bármikor megtekintheti gépjárműve javításának éppen aktuális állapotát. Akár személyesen, akár anélkül. Kérésére fotókkal tájékoztatjuk, melyet e-mailben bármikor elküldünk.


1990-es évek óta az összes hazánkban szolgáltató Biztosító Társaság a partnerünk, velük szerződésben illetve mindennapi munkakapcsolatban állunk. Vitás ügyekben – partnerirodánk révén - jogi segítségnyújtást is biztosítunk.


Részünkről az kárügyintézés zökkenőmentességéhez a szakszerű helyszíni kárfelvételen kívül a gyors biztosítási ügyintézés is hozzátartozik. Egy helyen intézzük el az összes javítási és adminisztrációs teendőket. Önnek ez egyetlen egy utánajárást sem jelent a gyakorlatban.


A heti hétszer 24 órás autómentés, a hétvégeken és ünnepnapokon elérhető telefonügyelet, a légkondicionált ügyfélváró egy finom kávé vagy egy hűs pohár ásványvíz és persze a WiFi hotspot nálunk természetes.


 


Karosszéria-műhelyünkben korszerű technológiát alkalmazunk - miért jó ez Önnek?


Műhelyünkben a karosszériajavítás a legmodernebb technológiákkal valósul meg: mobil húzatópad, ponthegesztő gép, spotter és minőségi anyagfelhasználás révén.


Würth, Foerch és Berner segédanyagokkal dolgozunk.
Kihúzáshoz, zsugorításhoz speciális hegesztőgépet használunk.


Ezzel olcsóbb és gyorsabb eljárásokat eredményezve Önnek. A spotter gépekkel egyszerűbben, gyorsabban és sokkal kisebb roncsolással tudjuk a karosszériát javítani. A karosszériajavítás új generációja pedig a ponthegesztési technológiával kombinált kihúzatásos javítás.


 


Alaposságra törekszünk, ezért használunk speciális megvilágítást


2015-óta az Entervill által szabadalmaztatott és telepített speciális megvilágítást alkalmazzuk. Ezzel munkatársaink egészségének megőrzésében és a precízebb munkavégzés érdekében hoztunk egy fontos döntést.


A természetes megvilágításközeli teljes spektrumú NASLI fénycsövekkel működő világítás a hálózati 50 Hz helyett 30 kHz-es frekvenciával működik. Ez teljesen mellőzi a szemnek és az idegrendszernek a fárasztó vibrálást.


Mindez olyan enyhe karosszéria-egyenetlenségek feltárását biztosítja, mely a hagyományos megvilágítás mellett szinte észrevehetetlen.


 


Minden döntésünkkel el tudunk számolni. És tudjuk miért hoztuk meg azt.
Még akkor is, ha ezzel első látásra magunkat hozzuk „hátrányos helyzetbe”. Mert tudjuk, hogy jövőbeli sikerünk titka elsősorban az Ön érdekeinek a képviselete.


1972 óta mindezt sikeresen.
Keressen minket a bajban.