Ilyen könnyű is lehet manapság egy kárügyintézés?


Képzelje magát egy ügyintézés kellős közepébe! Tanácstalanul áll az Ön számára bonyolult és a stressztől amúgy is nehezen értelmezhető papírokkal a kezében. Az ügyféltér az alagsorban helyezkedik el, és a levegőtlen helyiségbe belépve minimum húsz évet lép vissza az időben. A szemét vakítják a neonfények, a nyomasztó hangulatot pedig csak tetőzi a kevésbé segítőkész személyzet hozzáállása.


 


Az idegeskedés és a stressz borítékolható, ha ügyintézésről van szó?


„Melyik az az okmányiroda, kormányablak, ügyintéző hely, ahol elég hamar lehet végezni Budapesten?” - teszik fel a kérdést sokan.


Nem véletlenül, hiszen okkal nem tartozik a hivatalos ügyek intézése a kedvenc elfoglaltságaink közé. Különösen, ha annak tétje is van.


Az ügyintézés és „hivatalos ügyekben való eljárás” hosszas, stresszel telített, és körülményes folyamat tud lenni. Ön is tapasztalta már ezt? Nem is egyszer?


Ha van olyan területe a témának, amire ez fokozottan igaz, az biztosítási kárügyintézés területe. A karambolos autók javítása és a biztosítási ügyintézés egy hosszadalmas és bosszantó feladat lehet az Ön számára. De törvényszerű mindez?


 


A biztosítási kárügyintézés rózsás oldala igenis létezik


Nálunk nem kell lejárnia a lábát. Több mint 40 éves szakmai múlt, ismertség, kiegyensúlyozott biztosítós kapcsolatok, kiépült és bejáratott beszerzési források garantálják Önnek a rohangálástól mentes kárügyintézést, a lehető legrövidebb átfutási idővel.


 


A kárrendezés folyamata mit fog jelenteni Önnek a gyakorlatban?


Sem hosszas várakozást vagy utánajárást, sem hivatalról hivatalra történő járkálást, sem a jogi szövegek alapos elemzését, sem pedig a hitelintézeti hozzájárulások beszerzését.


Csupán egy kárbejelentést; onnantól kezdve már csak a kulcsrakész átadásra kell várnia.


 


Nálunk nincsenek kapcsolódó intéznivalók


Nálunk a kárbejelentésen kívül nincsenek kapcsolódó intéznivalók. A biztosítási ügyintézést, a kárfelvételt, de a hitelintézeti hozzájárulások beszerzését is elintézzük - amennyiben nincsen elmaradás a részletek befizetésével!


 


Javítási és adminisztrációs teendők egy helyen


Az 1990-es évek óta az összes, hazánkban szolgáltató Biztosító Társaságot a partnerünkként tekinthetjük; így biztosítós kapcsolataink révén a gyors és gördülékeny ügyintézés garantálható. Vitás ügyekben – partnerirodánk révén - jogi segítségnyújtást is biztosítunk.


Az ügyintézés zökkenőmentességéhez a szakszerű helyszíni kárfelvétel és a gyors biztosítási ügyintézés is hozzá tartozik. Utánajárás nélkül, egy helyen intézzük el az összes javítási és adminisztrációs teendőket. Önnek csak a kapcsolódó papírokat kell kitöltenie az első találkozáskor – ebben is segítünk-, a többit már teljes egészében mi intézzük!


 


Kárügyintézés teljes kényelemben?


Megrendelőnkként igény esetén BKV-vonaljegyet biztosítunk Önnek, illetve a céges gépkocsival történő kiutaztatását is megoldjuk a Határ úti vagy a Kőbánya-Kispesti Metro-állomásra.


A korlátlan adatforgalmú WiFi, illetve internet-hozzáférés biztosítása egy pohár frissítő ital társaságában a várakozás rövid percei alatt is biztosítja Önnek, hogy ne zökkenjen ki a mindennapi teendőiből.


Bízza ránk, ami ránk tartozik! Rohangálás és ügyintézés a régi motoros és megszokott verzióban? Velünk elfelejtheti ezen a téren szerzett rossz emlékeit!