Baleset az ünnepek alatt?


Elég csak a zsúfolt parkolókra gondolni, ahol könnyen megtörténhet velünk, hogy egy figyelmetlenebb autóstársunk meghúzza a karosszériát. Esetleg az araszoló csúcsforgalomban egymásba koccanunk, vagy egy idegesebb sofőr szalad bele oldalról az autónkba, mert elfelejti megadni az elsőbbséget.


Természetesen sokat tehetünk mi magunk is azért, hogy mind testi épségünket, mind a karosszériát megóvjuk ebben az időszakban is. Ha tudatosan alakítjuk az évvégi időbeosztást és igyekszünk elkerülni a problémás szituációkat, máris nagyobb eséllyel úszhatjuk meg baleset nélkül az ünnepeket.


Így is előfordulhat sajnos, hogy mégis kénytelenek vagyunk autót és karosszériát javíttatni. Ha ilyen helyzetbe kerül, keressen minket, mi az ünnepek alatt is segítünk a kárrendezésben!


Amire érdemes figyelni:


Jó, ha van CASCO


Ezt már sokszor elmondtuk, de most is szeretnénk hangsúlyozni: ha a károkozó otthagy minket a bajban, a karosszéria javíttatásának teljes költségét nekünk kell fedeznünk. Valljuk be, ez sem karácsony előtt, sem az ünnepek után nem jön jól senkinek! Ha eddig nem volt, még van lehetőség megkötni a CASCO-t, hogy ismeretlen károkozó esetében se kerüljön nagy bajba!


Ne engedjen a presszúrának!


Ha mégis megtörtént a baj, a stresszes baleseti helyzetben is jó, ha észnél maradunk! Bár egyszerű és gyors megoldásnak tűnik a helyszíni kárrendezés, gondoljuk át, mielőtt engedünk ennek a nyomásnak! A helyszínen egyáltalán nem biztos, hogy fel tudjuk mérni a karosszériában keletkezett kár mértékét. Ami reális összegnek tűnhet, általában a javíttatás költségének csak kis hányadát fedezi. Karosszéria műhelyünkben rendszeresen találkozunk ilyen esetekkel!


Keressen minket az ünnepek alatt is sürgős esetben! A nap huszonnégy órájában kihúzzuk a bajból, hiszen autómentő szolgálatunk ekkor is működik!


Idei utolsó munkanapunk december 21-e, nyitás január 2-án! Az év harmadik napjától már kezdjük is a javítást és a kárrendezést! Utóbbit biztosító partnereinken keresztül egész folyamatában intézzük Ön helyett!


Karosszéria műhelyünkben pedig szakszerűen helyrehozzuk autóját.


Ne szaladgáljon ide-oda, ha baj van, adja a kezünkbe a feladatot! Az autómentéstől kezdve a kárrendezésen át a karosszéria javításig mindent bízzon ránk!