Apró horpadások? Karcolás a fényezésen? Rozsdásodó küszöb? Itt az ideje felkeresni a karosszéria műhelyt!


A téli időjárási körülmények sokkal jobban megviselik a karosszériát, mint amikkel nyáron találkozik. A korrózió ártalmas folyamata felerősödik a hidegebb, a levegőben nedvességet jóval nagyobb mértékben tartalmazó, párás napokon. Fokozottabban igaz a dolog akkor, ha nem száraz garázsban, hanem az utcán vagy az udvaron, pláne füves területen vagyunk kénytelenek parkolni éjszakánként a gépkocsival.


Ebben az esetben szinte biztosak lehetünk abban, hogy tavaszra a kis problémából nagyobb probléma lesz.


Nem mindig kell elemcsere!


Karosszéria műhelyt sokan azért félnek felkeresni, mert attól tartanak, rögtön több százezer forintot kell majd otthagyni, hiszen egy elem kicserélése nem kis összeg!


Erre azonban nem minden esetben kell, hogy sor kerüljön.


Ha szeretné, hogy az Önnek kedves autó karosszériája hosszú évekig olyan legyen, mint az új, akkor nem érdemes házi megoldásokkal próbálkoznia. Mindenképpen jobban jár, ha felkeresi a profikat, akik költséghatékony és hosszú távra mindenképpen kifizetődő megoldást nyújtanak Önnek!


Karosszéria műhelyünk minden olyan modern eszközzel fel van szerelve, amik segítségével meg tudunk birkózni a karosszériát ért kihívásokkal!


Horpadás esetén sokszor például nincs szükség elemcserére. Kihúzatásos egyengetési módszert alkalmazva ugyanis ki tudjuk javítani a hibát, így gyorsabban és kedvezőbb áron úszhatja meg a javíttatást! Kisebb, nem élesen bekövetkezett sérülések esetén még néha az elem újra fényezése is elkerülhető.


Ha azonban elhanyagolja a dolgot, biztos lehet benne, hogy nem csak esztétikai problémát fog hosszú távon jelenteni a horpadás vagy karcolás. A rozsdásodás nem fogja kímélni a sérült felületet. Így valószínű, hogy tavasszal vagy nem sokkal később már valóban csak a költségesebb és hosszabb időt igénybe vevő elemcsere lesz a megoldás.


Ne habozzon! Ha karosszériáján sérülést, kezdődő rozsdásodást észlelt, keresse fel karosszéria műhelyünket! A legmodernebb eszközökkel és gépekkel felszerelt műhelyünk és profi szakembergárdánk segít Önnek, hogy autója a lehető leghosszabb ideig jó karban maradjon!