Hat előny, amivel ügyfeleink részére biztosítjuk a gördülékeny kárügyintézést

1. Autómentés 24 órás autómentő szolgáltatást biztosítunk megbízható, korrekt partnerünkkel.

Nagy Gábor:
+36 70 334 8661

2.Jogi segítségnyújtás is szolgáltatásaink része, vitás ügyekben, partnerirodánk révén.

Dr. Kozma Péter:
+36 30 250 8261
kozmairoda@gmail.com
http://kozmairoda.hu/

3. Rohangálás? Felejtse el! Több mint 40 éves szakmai múltunkkal, ismertségünkkel, biztosítós kapcsolatainkkal, kiépült és bejáratott beszerzési forrásainkkal tudjuk Önnek biztosítani a rohangálástól mentes kárügyintézést, a lehető legrövidebb átfutással.

4. Nincsenek kapcsolódó intéznivalói. A biztosítási ügyintézésen túl, a finanszírozott járművek esetében hitelintézeti hozzájárulások beszerzése is a mi dolgunk! Bízza ránk, ami ránk tartozik!

5. Ünnepnapokon sem vagyunk elérhetetlenek! Nyitvatartási időn túli telefonügyeletet nyolctól-tizennyolcig (08.00-18.00-ig) biztosítunk hétvégeken és ünnepnapokon is! Ha piros betűs napon éri Önt a baleset, és sürgősen segítségre van szüksége, mi akkor is felvesszük a telefont, SMS-re válaszolunk vagy visszahívjuk és rendelkezésére állunk!  

6. Viszlát, idegeskedés és többletköltségek! A kárügyintézés, a kárszámítás és a pótszemle a biztosító szolgáltatása által finanszírozott javítás árába foglaltatik, tehát Önt ezért semmiféle többlet költség nem terheli ha nálunk rendeli meg a javítást!