mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás 1972-óta

Gondok a karosszériával

Az autó karosszériája masszívnak tűnő, mégis meglepően sérülékeny szerkezet. Nem kell sem koccanás, sem más baleset ahhoz, hogy egy idő után kikezdje az idő vasfoga. A korrózió sokszor észrevétlenül támad, és megállításához szakemberre van szükség.

Használt autó vásárlásakor a legnagyobb csapdahelyzetet jelenti, ha nem szánunk időt és energiát a gépkocsi karosszériájának alapos átvizsgálására.
Hiszen a gépkocsinak pont ez a része van leginkább kitéve a korrózió veszélyének. 

Ha szeretnénk elkerülni autónk amortizálását és minél hosszabb időn át megőrizni épségét, akkor a kezdődő problémákra is figyeljünk oda, és tegyünk is ellenük!

Önkéntes karantén és kijárási korlátozás: ideális most átnézetni a kocsit!

A jelenlegi, kijárási korlátozással járó időszak sokunkat megterhelhet. A mindennapos home office, a gyerekek otthoni tanítása vagy csak egyszerűen a bezártság igénybe veszi testünket-lelkünket. Az, hogy idősebb rokonainkkal kerülni igyekezzük a fizikai találkozást, vagy az, hogy le kell mondanunk a wellness hétvégékről, koncertekről és egyéb kikapcsolódási lehetőségekről, szintén kedvetlenné tehetnek minket.


Sok fórumon számos tanácsot olvashatunk, és a szakemberek, életmód-tanácsadók rengeteg ötletet adnak ahhoz, hogyan tekinthetünk mégis pozitívan erre az időszakra.

Mi, a karosszéria szakértői is hasonló tanáccsal tudunk szolgálni!

Mivel a legtöbb családban most nincs mindennapos használatban az autó, ilyenkor érdemes elvinni a karosszéria műhelybe, és most átnézetni a karosszéria eldugott részeit is.

Sokat spórolhatunk ugyanis, ha még a kezdetekben megállítjuk a rozsdásodás folyamatát. Így a szem számára elsőre nem látható részeken is jó állapotban marad a gépkocsi, illetve élettartama kitolódik. Ezzel elkerülhetjük az autó öregedésével járó jelentősebb kiadások nagy százalékát, és még hosszú időn keresztül használhatjuk elégedetten autónkat.

Keresse fel karosszéria műhelyünket, és készítse fel autóját a járványveszély elmúlta utáni napokra!

Megjelent: 606 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. április 29., szerda 13:55
Érdekességek
 
© 2015 - 2021 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.