mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás

Cégünk Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezik. De mit is jelent ez pontosan?

Lelkiismeretes szakemberre van szüksége? Szeretne garanciát, hogy pénzügyi partnere megbízható? Ha ezt a logót látja, nem kell aggódnia!

A – Creditworthy

Az „A” tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A bizalom a legfontosabb

Mindannyian a kölcsönös függőségek hálójában élünk. Társadalmunk úgy van felépítve, hogy senki sem boldogulhat egymaga. Életünk (majdnem) minden területén mások segítségére, illetve szolgáltatására szorulunk. Manapság már szinte senki nem magának termeli meg az élelmiszert. Nem otthon, a tükör előtt állva, hanem fodrásszal vágatjuk a hajunkat. Ne is beszéljünk testi-mentális egészségünkről - előbb vagy utóbb mindenki találkozik azzal a problémával, hogy az egészségügy szolgáltatásaira van szüksége. Ha nem másra, egy jó fogorvosra biztosan.

Ezeken a területeken általában a rokonok, barátok, ismerősök ajánlásaira támaszkodunk. Sok esetben generációról generációra „örökölnek” a családtagok egy jó orvost, kozmetikust, vagy karosszériást.

Kire hallgassunk?

Vannak olyan objektív mércék is, amelyek segítségünkre lehetnek a döntésnél. Ilyen mérce a Bisnode rendszer is. Ha szolgáltatást vagy árut keresünk, nagyon jó referencia, ha egy cég birtokolja ezt a tanúsítványt. A Balatoni Kft. „A” kategóriás a rendszer besorolása szerint. Ez azt mutatja, hogy karosszéria műhelyünk pénzügyei rendezettek, és hosszú távra, előre nézve tervezünk.

Mi az a Bisnode?

A svéd céget 1989-ben alapították, és jelenleg 18 európai országban van jelen. A Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. ennek a cégcsoportnak a tagja. Hazai és nemzetközi adataival segítenek ügyfeleket szerezni, kivédeni a nemfizetési kockázatokat, jó üzleti döntéseket hozni. Évek óta működő fizetési tapasztalat programjukból egyedülálló módon értesülhetnek a vállalkozások partnereik számlafizetési szokásairól. Emellett vállalatok minősítésével foglalkoznak.

Tanúsítvány

Ha egy cég rendelkezik vele, az azt mutatja, hogy megbízható, hitelképes, és pénzügyileg stabil. A rendszert 1989-ben vezették be, és 1996 óta van lehetőség a megszerzésére. Az „AAA”, „AA”, vagy „A” tanúsítványra a magyarországi vállalatoknak kevesebb, mint tíz százaléka jogosult. Karosszéria műhelyünk ennek az elitnek a tagja 2013 óta. A magyar piac stabil szereplőjeként így is szeretnénk megnyerni megrendelőink bizalmát.

Mi nem vagyunk adósai senkinek, nem állunk felszámolás alatt, munkavállalóinkat és beszállítóinkat rendesen fizetjük.

Ez garancia Önnek is arra, hogy autójával, és Önnel is korrekten fogunk viselkedni. Ez közös érdekünk: Ön jó érzéssel, megelégedve fog távozni karosszéria műhelyünkből. Nekünk pedig ez a legfontosabb.

(Forrás: http://www.bisnode.hu/)

Megjelent: 1700 alkalommal
Érdekességek
 
© 2015 - 2022 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.