mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás 1972-óta
Blog Rovat

Az autó karosszériája masszívnak tűnő, mégis meglepően sérülékeny szerkezet. Nem kell sem koccanás, sem más baleset ahhoz, hogy egy idő után kikezdje az idő vasfoga. A korrózió sokszor észrevétlenül támad, és megállításához szakemberre van szükség.

Írásainkban nem véletlenül helyezünk mindig hangsúlyt a helyes vezetési szokásokra és a szabályok betartására.

Az évvégi ünnepeket általában mindenki várja: a szeretteinkkel ebben az időszakban eltöltött idő, a szabadságok és pihenés ideje, a nyaralás mellett a feltöltődés másik fontos napjait-heteit jelenti. A készülődés és a rokonlátogatások, programok azonban sok stresszel is járhatnak, ami veszélyt hordoz magában a közlekedés során. Legyünk ezért „résen”!

A motorozás veszélyes üzemmód, mégis: a vasparipa szerelmeseit sem a baleseti statisztikák nem tántorítják el hobbijuktól, sem az, hogy nagy részük már látott, vagy maga is elszenvedett közúti balesetet. Mit tehetünk mi, autósok, hogy minél kevesebb szerencsétlenség történjen az utakon?

Akármennyire sietünk, akármilyen lassan is döcög az előttünk lévő sofőr, és akármennyire is idegesítő az egész: a KRESZ nem véletlenül találta ki a „követési távolság” szabályát. Karosszéria műhelyünk tapasztalatai alapján leszögezhetjük: a balesetek nagy százaléka pont ennek a szabálynak a be nem tartásából származik.

A nyár majdnem mindannyiunk számára a pihenés, a kikapcsolódás ideje. Legtöbben ilyenkor kiveszünk egy hosszabb szabadságot, összepakoljuk a családot, és nekiindulunk az országútnak. Akár a tengerpart, akár valamelyik hazai üdülőhely a célpont, egy dolgot nem szabad elfelejteni: egymást és a karosszériát is csak úgy tudjuk biztonságban utaztatni, ha betartjuk a közlekedési szabályokat és figyelembe vesszük a meleg évszak speciális kihívásait!

Bagatellnek hangzik? Pedig egyáltalán nem az!

Érdekességek
 
© 2015 - 2020 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.