mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás 1972-óta
Blog Rovat

A karosszériát érő károk nagy része – bármennyire is furcsának hangzik – nem az utakon, illetve nem közlekedés közben keletkezik. A parkolás és várakozás legalább annyi hibahelyzetet tartogat, mint a „száguldozás”. Mire érdemes figyelni, hogy ne történjen baj?

Bár hajlamosak vagyunk nem komolyan venni, de a nyári autóvezetés legalább annyi kihívást tartogat, mint a többi évszakban. Bár ezek a kihívások más természetűek, mint amikor például a jeges utak és a hóátfúvás nehezíti a közlekedést, mégis érdemes most is észnél lenni. A karosszéria ilyenkor is sérülékeny, az élet pedig drága kincs!

Az autó karosszériája masszívnak tűnő, mégis meglepően sérülékeny szerkezet. Nem kell sem koccanás, sem más baleset ahhoz, hogy egy idő után kikezdje az idő vasfoga. A korrózió sokszor észrevétlenül támad, és megállításához szakemberre van szükség.

Írásainkban nem véletlenül helyezünk mindig hangsúlyt a helyes vezetési szokásokra és a szabályok betartására.

Az évvégi ünnepeket általában mindenki várja: a szeretteinkkel ebben az időszakban eltöltött idő, a szabadságok és pihenés ideje, a nyaralás mellett a feltöltődés másik fontos napjait-heteit jelenti. A készülődés és a rokonlátogatások, programok azonban sok stresszel is járhatnak, ami veszélyt hordoz magában a közlekedés során. Legyünk ezért „résen”!

A motorozás veszélyes üzemmód, mégis: a vasparipa szerelmeseit sem a baleseti statisztikák nem tántorítják el hobbijuktól, sem az, hogy nagy részük már látott, vagy maga is elszenvedett közúti balesetet. Mit tehetünk mi, autósok, hogy minél kevesebb szerencsétlenség történjen az utakon?

Érdekességek
 
© 2015 - 2020 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.