mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás 1972-óta
Blog Rovat

Vakáció! Ugye, milyen izgalmasan hangzik? Gyerekként mindannyian alig vártuk, hogy felkerüljön a tanteremben a táblára a szó utáni felkiáltójel – hiszen az felhőtlen, tanulás nélküli két és fél hónap kezdetét jelentette.

Karosszéria-műhelyünkben rendszeresen visszatérő eset, amikor a balesetet az okozza, hogy a sofőrt elvakítja a hirtelen fény. Ez a probléma egész évben fennáll, de különösen nyáron jelentős.

Ahogy már előző írásunkban is kifejtettük, a beázás igen kellemetlen jelenség, amit nem is olyan könnyű orvosolni.

Most, hogy javában benne vagyunk a télben, egyre többen tapasztalják autóikban a beázás kellemetlen tüneteit. Karosszéria műhelyünk segít Önnek!

A karosszériát érő károk nagy része – bármennyire is furcsának hangzik – nem az utakon, illetve nem közlekedés közben keletkezik. A parkolás és várakozás legalább annyi hibahelyzetet tartogat, mint a „száguldozás”. Mire érdemes figyelni, hogy ne történjen baj?

Bár hajlamosak vagyunk nem komolyan venni, de a nyári autóvezetés legalább annyi kihívást tartogat, mint a többi évszakban. Bár ezek a kihívások más természetűek, mint amikor például a jeges utak és a hóátfúvás nehezíti a közlekedést, mégis érdemes most is észnél lenni. A karosszéria ilyenkor is sérülékeny, az élet pedig drága kincs!

Érdekességek
 
© 2015 - 2021 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.