mail
mobil
fix
logo
Márkafüggetlen karosszériajavítás
Blog Rovat

December második felétől legtöbben benne vagyunk az évvégi hajrában és az ünnepekre való készülődésben. A rengeteg elintézendő feladat, ajándékok beszerzése, munkahelyi projektek befejezése, évvégi összegzések, nagytakarítás, sorolhatnánk... Ne felejtkezzünk meg azonban arról, hogy hideg van, tél van, reggeli fagyok vannak, amik nagyon is komoly károkat okozhatnak a karosszériában!

Az ügyintézés senkinek sem a kedvence. A sok utánajárás, a bürokrácia csapdái, a rengeteg energia és nem kevés idő, amit rá kell szánni – mind-mind olyan tényezők, amiknek már a gondolatától is elrémül az átlagpolgár. Mégis, sokszor nem megkerülhető folyamat. Totálkár esetén pedig nem csak az alaposság, de a gyorsaság is fontos. Mi segítünk!

A gépkocsivezetés felelősség. Felelősséggel tartozunk egymásért, magunkért, a másik autójáért. Éppen emiatt nem árt átgondolnunk, nincsenek-e olyan vezetési szokásaink, amikkel bajba sodorhatjuk magunkat vagy a többieket.

A biztonságos közlekedéshez nem elég, ha betartjuk a KRESZ-t. Még ha nem is gondolnánk, a megfelelő vezetési stílus legalább ennyire fontos a mindennapokban!

Vakáció! Ugye, milyen izgalmasan hangzik? Gyerekként mindannyian alig vártuk, hogy felkerüljön a tanteremben a táblára a szó utáni felkiáltójel – hiszen az felhőtlen, tanulás nélküli két és fél hónap kezdetét jelentette.

Karosszéria-műhelyünkben rendszeresen visszatérő eset, amikor a balesetet az okozza, hogy a sofőrt elvakítja a hirtelen fény. Ez a probléma egész évben fennáll, de különösen nyáron jelentős.

Érdekességek
 
© 2015 - 2022 Balatoni kereskedelmi és szolgáltató Kft.